Αποκτήστε το στο Google Play
top of page

Σας καλωσορίζουμε στην πιο έξυπνη και λειτουργική εφαρμογή διαχείρισης πολυκατοικιών και έκδοσης κοινοχρήστων, τον DIACHEIRISTIS!

DIACHEIRISTIS logo rounded edges.png

      Η ομάδα του DIACHEIRISTIS αποτελείται από επαγγελματίες, που σχετίζονται με τις κατασκευές οικοδομών και την τεχνολογία. Μετά από αρκετές συναντήσεις και καταιγισμό ιδεών, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια απλή, λειτουργική και ταυτόχρονα έξυπνη εφαρμογή ευρείας χρήσης.

 

Έτσι γεννήθηκε και υλοποιήθηκε το έργο του DIACHEIRISTIS

          Όπως αναφέρει και το όνομά του, ο DIACHEIRISTIS είναι μια εφαρμογή, που δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να αναλάβει τη διαχείριση της πολυκατοικίας που κατοικεί, και γιατί όχι και της γειτονικής πολυκατοικίας, να το πραγματοποιήσει… Ουσιαστικά δεν υπάρχουν όρια, για όποιον θέλει να δημιουργήσει μια πρόσθετη ή κύρια πηγή εισοδήματος, από τη συγκεκριμένη εργασία. Λειτουργεί σε Η/Υ (Web Interface), τάμπλετ (app), κινητό (app) από όπου κι αν βρίσκεστε, είναι απλή και κατανοητή στη χρήση και το μόνο που χρειάζεται είναι σύνδεση στο ίντερνετ (Cloud). Δε χρειάζεται να αγχώνεστε για το που θα αποθηκεύσετε τα αρχεία σας και αν θα πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας το laptop. 

         Εμείς από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε με συνεχείς βελτιώσεις και αναβαθμίσεις της εφαρμογής, όπου και όταν αυτές χρειάζονται. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και αλλαγές, που θα βοηθήσουν την εφαρμογή να γίνει πιο λειτουργική και ευέλικτη, ανάλογα με τις ανάγκες των διαχειριστών, αλλά και των χρηστών της.

ceo & founder

Πατέλης Μενέλαος

Apartment Building
bottom of page
Αποκτήστε το στο Google Play