Αποκτήστε το στο Google Play
top of page
DIACHEIRISTIS logo rounded edges.png

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί η πολυκατοικία μου να χρησιμοποιήσει τον DIACHEIRISTIS ως εφαρμογή έκδοσης κοινοχρήστων;

Γιατί με τον DIACHEIRISTISμπορείτε εύκολα και απλά και γρήγορα, να εκδίδετε, να μοιράζετε και να εισπράττετε κάθε μήνα τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας σας, ανέπαφα, με διαφάνεια και να εξοικονομήσετε έως και 80% από τα χρήματα που ξοδεύετε σήμερα!!!

DIACHEIRISTIS logo rounded edges.png

Μπορώ να γίνω κι εγώ διαχειριστής;

Είσαι ιδιοκτήτης ή ένοικος και έχεις 5 λεπτά διαθέσιμα από το χρόνο σου το μήνα; Μπορείς να γίνεις διαχειριστής! Μέσα από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου, διαχειρίζεσαι εύκολα, απλά και γρήγορα τα έξοδα της πολυκατοικίας σου, εκδίδεις τα κοινόχρηστα και τα αποστέλλεις με ηλεκτρονική αλληλογραφία στους ενοίκους της πολυκατοικίας. Πληρώνεσαι ανέπαφα ή όπως αλλιώς επιθυμείς και το ποσό που εισπράττεται, είναι διαθέσιμο άμεσα προς κάλυψη των αναγκών της πολυκατοικίας σου! Και όλα αυτά χωρίς το άγχος της απώλειας δεδομένων. Αρχίζεις να γράφεις κάτι στο κινητό σου και συνεχίζεις στον υπολογιστή σου. Όλα τα δεδομένα σου είναι ασφαλή και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πρόσβαση στο Internet. Εσύ ορίζεις που βρίσκεται το γραφείο σου!!!

Υπάρχει χρέωση για τη χρήση της εφαρμογής;

Η εφαρμογή DIACHEIRISTIS είναι ελεύθερη για περιήγηση και εξοικείωση. Η χρέωση αφορά ΜΟΝΟ τον υπολογισμό και την έκδοση των κοινοχρήστων και είναι ΜΟΝΟ 1€ / διαμέρισμα ανά μήνα*. Χωρίς κρυφές χρεώσεις και άλλα έξοδα.

* Ρωτήστε μας για προσφορές σε προπληρωμένα ετήσια πακέτα, με έκπτωση έως και 15%.

Πως μπορώ να μάθω περισσότερα για τον Diacheiristis;

Επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω mail ή τηλεφώνου, για να κλείσουμε ένα ραντεβού ενημέρωσης για τον DIACHEIRISTIS και το πως μπορεί να διευκολύνει την διαχείριση της πολυκατοικίας σας, ή να σας προσφέρει δυνατότητα για ένα έξτρα εισόδημα.

DIACHEIRISTIS logo rounded edges.png

Είσαι επαγγελματίας ή έχεις γραφείο διαχείρισης κοινοχρήστων;

Ο DIACHEIRISTIS μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης και εταιρείες διαχείρισης πολυκατοικιών. Μπορεί να συντελέσει στη μείωση των λειτουργικών εξόδων  του γραφείου σας και να ελαχιστοποιήσει τις χαμένες εργατοώρες στη διανομή των κοινοχρήστων και στη συλλογή χρημάτων. 

DIACHEIRISTIS logo rounded edges.png

Μπορώ από ένα προφίλ διαχειριστή να δημιουργήσω και να διαχειρίζομαι πολλές πολυκατοικίες;

Ναι. Ο διαχειριστής κάνει εγγραφή στην εφαρμογή, δημιουργεί το προφίλ του, κι έπειτα μπορεί να δημιουργήσει όσες πολυκατοικίες χρειάζεται και να τις διαχειρίζεται. Μπορεί εκτός από διαχειριστής, να είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης ή ένοικος σε οποιαδήποτε πολυκατοικία διαχειρίζεται. (Η εγγραφή και  είσοδος ως ένοικος ή ιδιοκτήτης στην εφαρμογή, γίνεται με διαφορετικό λογαριασμό από αυτόν του διαχειριστή). 

Τι είναι η εξόφληση με κωδικό RF;

Ο κωδικός RF** είναι ένας μοναδικός κωδικός που δημιουργείται για κάθε ένοικο ή ιδιοκτήτη, σε κάθε έκδοση κοινοχρήστων. Με τον κωδικό RF ο χρήστης μπορεί να εξοφλήσει άμεσα και ανέπαφα μέσω e-banking, την οφειλή των κοινοχρήστων, χωρίς περιττές χρεώσεις και χρεώσεις από διατραπεζικά εμβάσματα. Ακόμα και αν θεσπίσει μια πάγια εντολή για την δική του ευκολία.
** : Κωδικό RF χρησιμοποιούν πλέον όλες οι εταιρείες παροχής ενέργειας και τηλεπικοινωνίων και βρίσκεται συνήθως πάνω στο λογαριασμό στη μορφή : RF0123456789012345678901234

DIACHEIRISTIS logo rounded edges.png

Είναι απαραίτητη η χρήση RF κωδικού;

Η εξόφληση με RF κωδικό δεν είναι υποχρεωτική. Ο κάθε ιδιοκτήτης / ένοικος μπορεί να εξοφλήσει το ποσό των κοινοχρήστων που του αναλογεί με μετρητά στον διαχειριστή, ή με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της πολυκατοικίας, (με τις ανάλογες πρόσθετες χρεώσεις της κάθε τράπεζας), αρκεί να ενημερώνει το διαχειριστή για την εξόφληση.

MΟΝΟ όταν γίνεται η εξόφληση των κοινοχρήστων με RF κωδικό μέσω e-banking, ενημερώνεται το υπόλοιπο του κάθε ενοικιαστή αυτόματα στην εφαρμογή, και υπάρχει πλήρης εποπτική εικόνα των συναλλαγών του.

Σε άλλη περίπτωση, ο διαχειριστής υποχρεούται να ενημερώνει χειροκίνητα την εφαρμογή για την εκάστοτε εξόφληση που έχει γίνει χωρίς συναλλαγή με κωδικό RF.

Βήμα-Βήμα "ΠΩΣ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ"
Diacheiristis App.

Βήμα-Βήμα "ΠΩΣ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ"

Presentation Videos

Diacheiristis
Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής

bottom of page
Αποκτήστε το στο Google Play